Nieuw: ons aanbod aan apparatuur voor hotels, restaurants & catering

Porkka biedt een breed assortiment aan oplossingen voor voedsel- en drankopslag voor hotels, restaurants en andere cateringlocaties. We produceren koelkasten en vriezers in zowel staande als liggende stijl, alsmede snelkoelers en -vriezers. Daarnaast bieden we serveerapparatuur voor warm eten en laden, ijsmachines (voor scherven of blokjes) en modulaire en universele inloopkoelruimtes en vriezers. Het hele Porkka-aanbod voor hotels, restaurants & catering is ontworpen en gebouwd voor professioneel gebruik en voldoet aan de meest strikte eisen.

Op maat gemaakte ruimtes

De nieuwe Universele Plug-in Koel- en Vriesruimtes van Porkka hebben alle voordelen van grote inloopoplossingen, maar dan voor kleinschaligere projecten.

De Inloopruimtes (WI) van Porkka worden stuk voor stuk ontworpen voor unieke oplossingen. De ontwerpen omvatten plannen, muurpanelen, deuren, plafonds en vloeren, welke geproduceerd worden volgens uw eisen. De hoogwaardige Inloopkoel- en vriesruimtes van Porkka worden gekoeld zoals gewoonlijk, met een intern koelmechaniek. Ook kan de koelruimte worden geïntegreerd in een bestaand koelsysteem dat centraal wordt beheerd.

Modulaire Inloopruimtes

De Modulaire Inloopruimte van Porkka – onze gestandaardiseerde ruimte – is simpel en gemakkelijk te installeren. Alle ruimtes bieden de mogelijkheid voor een bedieningspaneel, zoals het hoort. Het uitgebreide assortiment omvat veel verschillende afmetingen en temperatuursbereiken voor de ruimtes. Standaardruimtes voldoen aan de geldende vereisten m.b.t. hygiëne voor professionele keukenapparatuur en zijn bedoeld voor professioneel gebruik. Ze bieden een garantie voor voedselveiligheid overeenkomstig de Voedselverordening.

De ruimtes zijn beschikbaar met verschillende technische oplossingen, en ook met HFC-vrije en milieuvriendelijke koelmiddelen, zoals R290. De voetafdruk van dit koelmiddel is een fractie van dat van traditionele, schadelijkere koelmiddelen.

De Energiezuinige Inventus-kast

Het nieuwste Inventus-kastenassortiment van Porkka heeft verbeterde isolatietechnologie en zeer betrouwbare structurele elementen. Onze tests overeenkomstig de nieuwe normen voor energie-efficiëntie tonen aan dat sommige Inventus-kasten een A-rating behalen. Investeren in Inventus-kasten betaalt sneller voor zichzelf dan traditionele kasten.

Geen HFC-koelmiddelen!Inventus-kasten gebruiken R290, een koelmiddel met een AOV van 3. De impact op het milieu is slechts een fractie van die van traditionele, schadelijkere koelmiddelen. Inventus-kasten zijn daarnaast ook erg gemakkelijk te reinigen.

Staande vriezers en koelkasten

De commerciële kasten van Porkka worden ontworpen met krachtige en efficiënte koeleenheden, waardoor de kasten in hogere omgevingstemperaturen geplaatst kunnen worden. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van het nieuwste energiezuinige koelmiddel, R290.

Bakkerskasten

De bakkerskasten van Porkka zijn speciaal ontworpen voor de veeleisende omgeving van drukke bakkerijen of bakkersafdelingen in supermarkten.

Future-snelkoeler en Snelkoel-/Snelvrieskasten

Het assortiment van de BC-snelkoelers van Porkka en de gecombineerde BC/BF-snelkoeler en Snelvriezers is groot en veelzijdig, en heeft veel verschillende toepassingen. Losstaande modellen met geïntegreerde, met lucht gekoelde condenseereenheden voor GN1/1-containers, verrijdbare modellen voor GN 1/1-trolleys en sommige voor GN 2/1-trolleys, en tussenvormen die geschikt zijn voor zowel GN 1/1 als GN 2/1.

De DC-snelkoelers en DF-snelvriezers van Porkka zijn ontworpen voor locaties waar af en toe kleine hoeveelheden eten snel moeten worden gekoeld of bevroren, zoals scholen of andere plekken met beperkte kookperiodes.

Cold Line-werkbladen

De Cold Line-werkbladen van Porkka zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze duurzaam zijn en een lange levensduur hebben. De werkbladen hebben roestvrijstalen exterieurs en interieurs.

Ook zijn innovatieve eigenschappen aangebracht in het ontwerp, zoals koellades die kunnen worden uitgeschoven voor gemakkelijk onderhoud en reparatie. Alle deuren en lades zijn geschikt voor GN 1/1-trays, pannen, of meerdere kleine trays of pannen, naargelang gebruik.

Hot Line-werkbladen

De verwarmde Hot Line-werkbladen van Porkka zijn perfect voor zowel de opslag als het serveren van voorgekookte maaltijden. Met de effectieve isolatie geven ze geen onnodige warmte af aan de omgeving. Voor een verbeterde luchtcirculatie circuleert de interne ventilator de lucht gelijkmatig over het werkblad. De Hot Line-werkbladen zijn gemaakt met hoogwaardige onderdelen. Alle oppervlaktes – zowel binnen als buiten – bestaan uit roestvrij staal (AISI 304).

Digitale warmte- en vochtbeheersing

Porkka heeft een assortiment ontwikkeld van revolutionaire werkbladen voor warm eten: de DHMC™. Deze werkbladen zijn ontworpen om voorgekookte maaltijden lange tijd op te slaan met perfect behoud van textuur, uiterlijk en smaak.

Het idee is het verhogen van de luchtvochtigheid en de temperatuur en het toepassen van gedwongen luchtcirculatie. Het effect hiervan is dat de producten niet uitdrogen, zoals in normale warmtekasten. Veel DHMC’s worden elke dag gebruikt in militaire bases, hotels, restaurants en handelsschepen.

Vitrinelijn

De vitrinelijn van Porkka is ontworpen voor de impulsverkoop van aantrekkelijke producten. De vitrinelijn kan worden gebruikt in serveerlijnen of cafés en is geschikt voor broodjes, snacks en drankjes met temperatuurregeling, waardoor de impulsverkoop gestimuleerd wordt.

Producten kunnen op indrukwekkende en aantrekkelijke wijze worden getoond, altijd vers en klaar om te serveren. De vintrinelijn heeft GN-afmetingen.

Barlijn voor drank

De barlijnwerkbladen van Porkka zijn perfect om drankjes te bewaren en serveren op optimale temperatuur. Deze Bar 550-werkbladen, gemaakt van hoogwaardige materialen met roestvrijstalen binnenkant en buitenkant van AISI 304-niveau, zijn duurzaam en gaan lang mee.

Ze kunnen worden geleverd in verschillende formaten, met deuren of lades, gekoelde bakken, ijsbakken, of vakken voor flessen. Altijd ontworpen voor snelle service op verkooppunten. De glazen deuren hebben scharnieren of schuifmechanismen, en kunnen worden geïnstalleerd voor een aantrekkelijke look voor de verkoop.

Automatische ijsblokjesmachine

De autmatische ijsblokjesmachine van Porkka produceert harde, glasheldere ijsblokjes die lang meegaan in drankjes. De machines zijn ideaal voor hotels, restaurants, cafés en clubs waar drankjes aantrekkelijk gemaakt worden voor de tevredenheid van de klant.

Bij de positieve spuitmethode wordt minimaal gebruik gemaakt van water en stroom om ronde, heldere ijsblokjes te produceren die lang meegaan in het glas.

Automatische scherfijsmachine

De automatische scherfijsmachine van Porkka produceert droog, vrij stromend scherfijs, perfect voor saladebars, koeling van witte wijn of champagne, en cocktails waarvoor ijsgruis nodig is. De machine is geschikt voor hotels, restaurants, cafés en clubs waar een hoogwaardige, verfijnde display nodig is.

Porkka verkoopvestigingen in Europa

Porkka Finland

Ravitie 3,
FI-15680 HOLLOLA
Telephone+358 20 5555 12
Fax+358 20 5555 497
contact@porkka.com
sales@porkka.com
spareparts@porkka.com
service@porkka.com
www.porkka.fi

Porkka Benelux

COOL EQUIPMENT
Ambachtsweg 32 – BE-9820 Merelbeke
T +32 (0)9 272 72 59
+32 (0)9 272 72 58
info@coolequipment.eu
BE0460.694.174
www.coolequipment.eu

Porkka Sweden

Colia Scandinavia AB
Bråtagatan 8A
619 33 TROSA
Tel: +46 156-67 57 00
info@colia.se
www.porkka.se
www.colia.se

Porkka Norway

Colia AS
Ringeriksveien 16
3414 Lierstranda, Norge
Tel +47 66 98 77 77
sales@porkka.no
spareparts@porkka.no
service@porkka.no
www.colia.no
www.porkka.no

Porkka U.K.

29B Greenhill Crescent,
Hertfordshire, WD18 8YB
Tel. +44 1923 233675
Fax+44 1923 805717
sales@porkka.co.uk
spareparts@porkka.co.uk
service@porkka.co.uk
www.porkka.co.uk

Central Europe, Asia, Middle East

Huurretie 13
33470 YLÖJÄRVI
Mob. +358 40 867 5700
Tel. +358 20 555 5309
centraleurope@porkka.com
spareparts@porkka.com
service@porkka.com