Commerciële vriezers en koelkasten

Porkka biedt een breed assortiment aan koel- en vrieskasten voor professionele doeleinden. Onze hoogwaardige koel- en vrieskasten zijn bedoeld voor professionele keukens voor intensief gebruik in veeleisende situaties, en voldoen dus aan de meest strenge eisen van de klant. Het veelzijdige assortiment biedt kwaliteit en gebruiksgemak. Dankzij het lage stroomverbruik is de apparatuur van Porkka voor hotels, restaurants en catering voordelig en milieuvriendelijk.

Staande kasten van Porkka

De energiezuinige koel- en vrieskasten van Porkka zijn bedoeld voor de opslag van gekoelde en bevroren producten. De staande kasten van Porkka zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, geschikt voor intensief gebruik in veeleisende omstandigheden.

Dankzij het effectieve koelmechanisme kunnen de kasten probleemloos worden gebruikt in een omgevingstemperatuur tot 43 °C. De kasten zijn beschikbaar op wielen of poten. De deur heeft een magnetische afdichting die zonder gereedschap kan worden vervangen. Standaard worden er vier antihellingsplanken meegeleverd.

Gemakkelijk schoon te maken dankzij de geronde hoeken en randen. Alle roestvrijstalen oppervlakken zijn geschikt voor de vaatwasser.

Voor de buitenkant kunt u kiezen uit thermisch verzonken staalplaat met witte finish of roestvrij staal. De binnenkant bestaat uit roestvrij staalplaat van AISI 304-niveau. Sommige kasten kunnen worden uitgerust met een aansluiting voor het mainframe.

De koel- en vrieskasten van Porkka zijn beschikbaar in de assortimenten Inventus, Future en Future Plus.

Schokkoelers en schokvriezers en -vriesruimtes

De BC schokkoeler en gecombineerde BC/BF schokkoeler/schokvriezer van Porkka is groot en veelzijdig en kan worden gebruikt voor veel verschillende doeleinden.

Losstaande modellen, modellen met geïntegreerde condensators voor GN 1/1-containers, verrijdbare modellen voor GN 1/1- en GN 2/1-trolleys, en transitieversies die geschikt zijn voor zowel GN 1/1- als GN 2/1-trolleys.

BC 24-100, 48-200 BC en BC/BF 48-200 zijn geschikt voor GN 1/1- of GN 2/1-trolleys en zijn beschikbaar in versies met één deur of transitieversies. N.B.: 28-200 is geschikt voor twee GN 1/1-trolleys.

Alle schokkoelers en -vriezers kunnen ook worden geleverd met aansluiting voor losse koelsystemen. Schokkoelers en -vriezers zijn beschikbaar in het Future-assortiment van Porkka.

Snelkoelers en snelvriezers

De lichte snelkoelers en snelvriezers van Porkka hebben een energiezuinig koelsysteem voor snelle koeling wanneer het nodig is om kleine porties snel te koelen of in te vriezen. Handig voor scholen en andere plaatsen waar voedsel wordt verwerkt.

Wordt geleverd met verstelbare roestvrijstalen planken met steunen zodat ze niet kantelen, zelfs als de plank gedeeltelijk wordt uitgeschoven. De structuur van de kasten voldoet aan de meest strenge hygiënische standaarden. De afdichtingen van de deuren kunnen gemakkelijk ter plaatse worden vervangen.

Alle planken en posten kunnen handmatig worden verwijderd en de geronde hoeken en randen maken het makkelijk om de kast te reinigen. Alle roestvrijstalen onderdelen zijn geschikt voor de vaatwasser. Voor de buitenkant kunt u kiezen uit thermisch verzonken staalplaat met witte finish of roestvrij staal. De binnenkant bestaat uit roestvrij staalplaat van AISI 304-niveau. De kasten kunnen worden uitgerust met aansluiting voor het mainframe.

Beschikbaar in de assortimenten ‘Future’ en ‘Future Plus’.

Bakkerskasten van Porkka

De bakkerskasten van Porkka zijn ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van een bakkerij. De bakkerskasten zijn een perfecte keuze voor bakkerijen en winkels met drukke bakafdelingen.

De bakkerskasten zijn beschikbaar in drie temperaturen: koeling +1 … + 12 graden, medium -5 … 12 graden en vriezer -18 …- 26 graden. Afhankelijk van het model zijn de kasten geschikt voor bakplaten van 400 x 600mm of 600 x 800mm.

De efficiënte koelapparatuur en een uniek ventilatiesysteem zorgen ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verspreid door de kast. De bakkerskasten van Porkka, gemaakt van hoogwaardige materialen, hebben gegarandeerd een lange levensduur en zorgen voor lage verbruikskosten.

Beschikbaar in de assortimenten Inventus, ‘Future’ en Future Plus.

De productfamilies van Porkka

Met trots bieden we energiezuinige koelapparatuur voor professioneel gebruik in alle commerciële keukens, plaatsen waar voedsel wordt verwerkt of opgeslagen.

We richten ons altijd op wat goed is voor onze klanten en voor het milieu. We zijn altijd bezig nieuwe producten te ontwerpen om ervoor te zorgen dat de isolatiestructuur en koeltechnologie zo goed mogelijk voldoet aan de eisen van professionele omgevingen.

Porkka biedt drie productfamilies, elk met een eigen benadering, waardoor we in staat zijn te voldoen aan al uw wensen.

  • Porkka Inventus
  • Porkka Future Plus
  • Porkka Future

Porkka Inventus

De nieuwste productlijn, Inventus, is aangepast aan de nieuwste en meest strenge normen voor energieverbruik. De Inventus-familie is zeer voordelig voor de gebruiker.

  • Koelkasten | +2…+12°C

  • Medium-temperatuurskasten | -5…+12°C

  • Vrieskasten -26…-15°C

Porkka Future Plus

Porkka Future Plus is ontworpen voor gebruik in professionele keukens en plaatsen waar voedsel wordt verwerkt in veeleisende omstandigheden. Deze serie van energiebesparende staande kasten is gemaakt van hoogwaardige materialen.

  • Koel- en vrieskasten

  • Schokkoelers en schokvriezers

Porkka Future

Uitgebreid assortiment aan traditionele Future-koelkasten en vriezers van Porkka, uitgerust met krachtige koelapparatuur waardoor de kasten kunnen worden gebruikt in hoge omgevingstemperaturen.

  • Koel- en vrieskasten

  • Schokkoelers en schokvriezers

Porkka verkoopvestigingen in Europa

Porkka Finland

Ravitie 3,
FI-15680 HOLLOLA
Telephone+358 20 5555 12
Fax+358 20 5555 497
contact@porkka.com
sales@porkka.com
spareparts@porkka.com
service@porkka.com
www.porkka.fi

Porkka Benelux

COOL EQUIPMENT
Ambachtsweg 32 – BE-9820 Merelbeke
T +32 (0)9 272 72 59
+32 (0)9 272 72 58
info@coolequipment.eu
BE0460.694.174
www.coolequipment.eu

Porkka Sweden

Colia Scandinavia AB
Bråtagatan 8A
619 33 TROSA
Tel: +46 156-67 57 00
info@colia.se
www.porkka.se
www.colia.se

Porkka Norway

Colia AS
Ringeriksveien 16
3414 Lierstranda, Norge
Tel +47 66 98 77 77
sales@porkka.no
spareparts@porkka.no
service@porkka.no
www.colia.no
www.porkka.no

Porkka U.K.

29B Greenhill Crescent,
Hertfordshire, WD18 8YB
Tel. +44 1923 233675
Fax+44 1923 805717
sales@porkka.co.uk
spareparts@porkka.co.uk
service@porkka.co.uk
www.porkka.co.uk

Central Europe, Asia, Middle East

Huurretie 13
33470 YLÖJÄRVI
Mob. +358 40 867 5700
Tel. +358 20 555 5309
centraleurope@porkka.com
spareparts@porkka.com
service@porkka.com