Porkka Coldline and Hotline for food and drinks

Porkka biedt een breed assortiment bewaar- en serveerapparatuur voor warme en koude gerechten, speciaal voor de horeca. De horeca-apparatuur van Porkka is bedoeld voor professionals en de producten voldoen aan de meest strenge eisen van de klant. Het veelzijdige assortiment biedt kwaliteit en gebruiksgemak, en met het lage stroomverbruik is de horeca-apparatuur van Porkka zeer milieuvriendelijk.

Cold Line-werkbladen

Cold Line-werkbladen zijn gebouwd volgens Europese standaarden en zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van restaurants en horecagelegenheden. Cold Line-koeling is bedoeld voor de opslag van gekoeld voedsel en drinken, en voor het serveren van gerechten.

Kies uit een breed assortiment maten en toepassingen. Het ontwerp van de Cold Line-werkbladen combineert gebruiksvriendelijkheid, veelzijdigheid, hygiëne en onderhoudsgemak met betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Hot Line-werkbladen

Hot Line-werkbladen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van restaurants en andere horecagelegenheden. Hot Line-werkbladen zijn bedoeld om voorverwarmde gerechten te bewaren en serveren. Dankzij de goede luchtcirculatie blijven de producten op precies de juiste temperatuur.

Het ontwerp van de Hot Line-werkbladen combineert gebruiksvriendelijkheid, veelzijdigheid, hygiëne en onderhoudsgemak met betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Digitale beheersing van hitte en luchtvochtigheid

Porkka heeft een serie revolutionaire werkbladen ontwikkeld voor warm eten: de DHMC. De DHMC is speciaal ontworpen om voorgekookte gerechten urenlang te bewaren zonder dat de textuur en smaak eronder lijden.

De DHMC verhoogt de luchtvochtigheid, en gecombineerd met hitte en gedwongen luchtcirculatie neutraliseert dit het uitdrogen van de producten wat in normale kasten gebeurt. DHMC-kasten worden elke dag gebruikt in militaire bases, hotels, restaurants, handelsschepen & scholen, en de DHMC heeft de Innovatieprijs gewonnen van de Britse LACA (Local Authorities Catering Association).

DL-Display Line-werkbladen

Porkka Display Line is ontworpen voor aantrekkelijke impulsverkoop. De Display Line is op zijn plaats in buffetlijnen of cafés en is geschikt voor de opslag en display van sandwiches, snacks en drankjes in een omgeving met gecontroleerde temperatuur, waardoor de potentiële impulsverkoop stijgt.

Producten kunnen op indrukwekkende en aantrekkelijke wijze worden tentoongesteld, altijd vers en klaar voor consumptie. De Display Line-werkbladen hebben GN-afmetingen.

De digitale thermostaat en ventilatorgestuurde luchtcirculatie zorgen voor een gelijkmatige temperatuur in de kast. De Display Line-werkbladen zijn beschikbaar in drie verschillende breedtes.

Bar 550 Line-werkbladen

De Bar 550 Line-serie werkbladen van Porkka zijn ideaal voor het bewaren en serveren van drankjes op perfecte temperaturen. De werkbladen zijn gemaakt van hoogwaardige onderdelen met roestvrijstalen buitenkant en binnenkant (AISI 304), en zijn dus duurzaam en gaan lang mee.

Ze kunnen worden geleverd in verschillende formaten, met of zonder deuren of lades, gekoelde kokers, ijsbakken of kokers voor flessen. Alle werkbladen zijn ontworpen voor snelle service op verkooppunten. Glazen deuren met scharnieren of schuifmechanismen zijn ook een optie voor aantrekkelijke displaydoeleinden.

Niet-gekoelde werkbladen

De Bar Line-serie is aangevuld met verschillende werkbladen met een neutrale temperatuur. Onze niet-gekoelde werkbladen voor het bewaren van producten of instrumenten bij omgevingstemperatuur kunnen worden geleverd met of zonder deuren voor matchende keukens.

Het werkblad zelf heeft een afwerking van roestvrij staal (AISI 304) met 1,25 mm zinken gegalvaniseerde staalplaat. Breedte 400-1200mm, diepte 550mm en 650 mm en hoogte 900 mm.

Ontwerp uw eigen werkblad

Ontwerp uw eigen werkblad op uw computer. De online applicatie maakt gebruik van Adobe Flash. Deze software kan worden gedownload op de website van Adobe.

Porkka verkoopvestigingen in Europa

Porkka Finland

Ravitie 3,
FI-15680 HOLLOLA
Telephone+358 20 5555 12
Fax+358 20 5555 497
contact@porkka.com
sales@porkka.com
spareparts@porkka.com
service@porkka.com
www.porkka.fi

Porkka Benelux

COOL EQUIPMENT
Ambachtsweg 32 – BE-9820 Merelbeke
T +32 (0)9 272 72 59
+32 (0)9 272 72 58
info@coolequipment.eu
BE0460.694.174
www.coolequipment.eu

Porkka Sweden

Colia Scandinavia AB
Bråtagatan 8A
619 33 TROSA
Tel: +46 156-67 57 00
info@colia.se
www.porkka.se
www.colia.se

Porkka Norway

Colia AS
Ringeriksveien 16
3414 Lierstranda, Norge
Tel +47 66 98 77 77
sales@porkka.no
spareparts@porkka.no
service@porkka.no
www.colia.no
www.porkka.no

Porkka U.K.

29B Greenhill Crescent,
Hertfordshire, WD18 8YB
Tel. +44 1923 233675
Fax+44 1923 805717
sales@porkka.co.uk
spareparts@porkka.co.uk
service@porkka.co.uk
www.porkka.co.uk

Central Europe, Asia, Middle East

Huurretie 13
33470 YLÖJÄRVI
Mob. +358 40 867 5700
Tel. +358 20 555 5309
centraleurope@porkka.com
spareparts@porkka.com
service@porkka.com