De veelzijdige Inventus-kasten van Porkka voor gekoelde en ingevroren producten

De Inventus-serie van Porkka – zeer energiezuinige commerciële koelkasten en vriezers voor professionele keukens, bakkerijen en plaatsen waar voedsel wordt bereid en opgeslagen. De kasten van Inventus zijn getest volgens de Europese verordening voor ecologisch ontwerp van professionele koelapparatuur, EN 16825. Het gehele assortiment van onze Inventus-koelkasten en -vriezers heeft een ‘A’- of ‘B’-rating, met een stroomverbruik van slechts 0,79 kW per 24 uur voor de meest energiezuinige modellen.

Met de onvermijdelijke stijging van stroomkosten besparen de Inventus-kasten van Porkka nóg meer geld de komende jaren. Met het nieuwste energiezuinige koelmiddel of koolwaterstofbasis, R290, zijn onze kasten geschikt voor omgevingstemperaturen tot 43°C, en ze kunnen worden geleverd met een verscheidenheid aan poten of wielen. De afdichtingsmechanismen van de deuren zijn gemakkelijk en snel te vervangen. Geschikt voor vier lagen roestvrijstalen planken. De planken met antikantelfunctie voorkomen morsen.

Milieuvriendelijke koelmiddelen

Met het nieuwste energiezuinige koelmiddel op koolwaterstofbasis, R290, zijn onze kasten geschikt voor omgevingstemperaturen tot 43 °C en kunnen ze worden geleverd met een verscheidenheid aan poten of wielen.

Onze koelkasten en vriezers van het Inventus Premium X-model zijn de meest energiezuinige modellen, en ze hebben beide een ‘A’-rating overeenkomstig de nieuwe Europese verordening voor ecologisch ontwerp, EN 16825.

Eenvoudig onderhoud

Alle mogelijke maatregelen zijn getroffen om ervoor te zorgen dat een hoog hygiëneniveau kan worden behouden, waaronder geronde hoeken, een vloerkuip uit één stuk en onze geïntegreerde steunen voor planken, alles ontworpen om zo weinig mogelijk stof te verzamelen en de kasten zo gemakkelijk mogelijk te kunnen reinigen. De afdichtingsmechanismen van de deuren zijn ook gemakkelijk en snel schoon te maken. Wanneer u ze verwijdert, kunt u ze op de antikantelplankgeleiders leggen om morsen te voorkomen.

Beschikbaar in drie afmetingen en drie temperaturen.

  • TYPE C |Koelkasten (+2…+12°C)
  • TYPE M |Medium-temperatuurskasten (-5…+12°C)
  • TYPE F | Vrieskasten (-26…-15°C).

De C7-, M7- en F7-modellen zijn geschikt voor GN 2/1-planken, manden of platen met dezelfde diepte, of 2 GN 1/1-platen, en de C8-, M8- en F8-modellen zijn geschikt voor GN 2/1 in de breedte. De C6-, M6- en F6-versies zijn geschikt voor planken met Euronorm-afmetingen of bakplaten van 400(b) x 600 (d).

Innovatieve apparatuur

Vier lagen roestvrijstalen planken worden meegeleverd. Het nieuwe innovatieve bakkerskastsysteem van Porkka voor Inventus 7- en 8-kasten biedt ultieme modulaire veelzijdigheid voor het bewaren van gekoelde of ingevroren bakproducten.

Het bakkerskastsysteem is gemakkelijk te installeren, gebruiken en schoon te houden.

Beschikbaar in drie afmetingen en drie temperaturen.

Inventus 6

Ontworpen voor keukens en bakkerijen. De C6-, M6- en F6-kasten hebben een kleine voetafdruk en zijn perfect voor kleine keukens of bakkerijen.

Voor cateringdoeleinden zijn de kasten uitgerust met vier roestvrijstalen planken volgens de Euronormen. Voor gebruik in een bakkerij kan de kast tot 25 bakplaten aan van 400×600 mm (niet meegeleverd) met een ruimte van 40 mm tussen de platen. Inclusief ingebouwde condensator, welke gemakkelijk te reinigen is.

Inventus 7

Ontworpen voor professionele keukens en plaatsen waar voedsel wordt bereid. De chassis-afmetingen C7, M7 en F7 zijn geschikt voor GN 2/1-planken en containers met dezelfde breedte (of 2 x GN1/1-planken).

De kasten gebruiken het nieuwste energiezuinige koelmiddel, R290, en met de nog dikkere isolatie is dit één van de zuinigste kasten ter wereld. Neem bijvoorbeeld onze koelkast, die slechts 1,1 kW per 24 uur gebruikt en een ‘A’-rating heeft volgens de nieuwe Europese verordening voor ecologisch ontwerp, EN 16825.

Inventus Premium X7

Ontworpen voor professionele keukens en plaatsen waar voedsel wordt bereid. De staande kasten uit de Porkka Inventus Premium-serie worden gemaakt van hoogwaardige materialen voor een lange levensduur in veeleisende omstandigheden.

  • PREMIUM CX | koeler (C: -5…+12°C)
  • PREMIUM FX | vriezer (C: -26…-15°C)

De Inventus Premium-kast, met compressor met verschillende standen en een nóg beter geïsoleerd frame, kent een zeer laag energieverbruik. Inventus Premium CX 7 verbruikt slechts 0,789 kW/dag aan stroom. De Inventus Premium-modellen hebben een ‘A’-rating volgens de nieuwe Europese verordening voor ecologisch ontwerp, EN 16825.

Inventus 8

Ontworpen voor professionele keukens en plaatsen waar voedsel wordt bereid. De chassis-afmetingen C8, M8 en F8 zijn geschikt voor GN 2/1-planken en containers met dezelfde breedte.

Met de nieuwe, gemakkelijk te lezen en te gebruiken digitale temperatuursdisplays en de nieuwste energiezuinige onderdelen bieden we één van de meest energiezuinige kasten ter wereld.

Nieuw! Bakkerskastsysteem Inventus van Porkka

Het nieuwe innovatieve bakkerskastsysteem van Porkka voor Inventus 7 en 8 biedt ultieme modulaire veelzijdigheid voor het bewaren van gekoelde of ingevroren bakproducten. Het systeem is gemakkelijk te installeren, gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk schoon te houden.

  • Zet uw GN 2/1-kast gemakkelijk in voor de bakkerij.

  • De frames voor de planken zijn gemakkelijk te verwijderen en reinigen in de vaatwasser.

  • De frames zijn ontworpen voor goede luchtcirculatie, zelfs wanneer de hele kast vol staat.

  • Het systeem is geschikt voor alle veelgebruikte soorten bakplaten

LEES MEER >

Porkka Inventus Koelkasten

[fusion_woo_shortcodes][product id=”” sku=”INVC6″][/fusion_woo_shortcodes]
[fusion_woo_shortcodes][product id=”” sku=”INVC7″][/fusion_woo_shortcodes]
[fusion_woo_shortcodes][product id=”” sku=”INVCX7″][/fusion_woo_shortcodes]
[fusion_woo_shortcodes][product id=”” sku=”INVC8″][/fusion_woo_shortcodes]

Porkka Inventus Medium-temperatuurskasten

[fusion_woo_shortcodes][product id=”” sku=”INVM6″][/fusion_woo_shortcodes]
[fusion_woo_shortcodes][product id=”” sku=”INVM7″][/fusion_woo_shortcodes]
[fusion_woo_shortcodes][product id=”” sku=”INVM8″][/fusion_woo_shortcodes]

Porkka Inventus Vrieskasten

[fusion_woo_shortcodes][product id=”” sku=”INVF6″][/fusion_woo_shortcodes]
[fusion_woo_shortcodes][product id=”” sku=”INVF7″][/fusion_woo_shortcodes]
[fusion_woo_shortcodes][product id=”” sku=”INVFX7″][/fusion_woo_shortcodes]
[fusion_woo_shortcodes][product id=”” sku=”INVF8″][/fusion_woo_shortcodes]

Porkka verkoopvestigingen in Europa

Porkka Finland

Ravitie 3,
FI-15680 HOLLOLA
Telephone+358 20 5555 12
Fax+358 20 5555 497
contact@porkka.com
sales@porkka.com
spareparts@porkka.com
service@porkka.com
www.porkka.fi

Porkka Benelux

COOL EQUIPMENT
Ambachtsweg 32 – BE-9820 Merelbeke
T +32 (0)9 272 72 59
+32 (0)9 272 72 58
info@coolequipment.eu
BE0460.694.174
www.coolequipment.eu

Porkka Sweden

Colia Scandinavia AB
Bråtagatan 8A
619 33 TROSA
Tel: +46 156-67 57 00
info@colia.se
www.porkka.se
www.colia.se

Porkka Norway

Colia AS
Ringeriksveien 16
3414 Lierstranda, Norge
Tel +47 66 98 77 77
sales@porkka.no
spareparts@porkka.no
service@porkka.no
www.colia.no
www.porkka.no

Porkka U.K.

29B Greenhill Crescent,
Hertfordshire, WD18 8YB
Tel. +44 1923 233675
Fax+44 1923 805717
sales@porkka.co.uk
spareparts@porkka.co.uk
service@porkka.co.uk
www.porkka.co.uk

Central Europe, Asia, Middle East

Huurretie 13
33470 YLÖJÄRVI
Mob. +358 40 867 5700
Tel. +358 20 555 5309
centraleurope@porkka.com
spareparts@porkka.com
service@porkka.com