Deuren met scharnier of schuifmechanisme van Porkka

Porkka levert een hoge kwaliteitsstandaard en produceert deuren met afmetingen op maat voor koel- en vriesruimtes en plaatsen waar voedsel wordt verwerkt, geschikt voor zowel paneelruimtes als gebouwen. Onze deuren zijn gemaakt met polyurethaan zonder CFC/HCFC en hebben een coating van 0,6mm dik verf of standaard roestvrij staal.

De deuren voldoen aan hoge veiligheids- en esthetische standaarden. We zijn altijd bezig met het ontwikkelen van onze producten en diensten, en we houden zoveel mogelijk rekening met het milieu en de ontwikkeling van kwaliteitsmanagementsystemen met ISO 9001- en ISO 14001-certificering.

Een nieuwe innovatieve schuifdeur van Porkka voor koel- en vriesruimtes

De nieuwe SD7-serie biedt de derde generatie veilige, energiezuinige schuifdeuren met de meest moderne eigenschappen voor een voordelige prijs en gebruikskosten.

De SD7-schuifdeuren hebben minder verschillende onderdelen en een slanker ontwerp, waardoor de gebruikskosten nog lager zijn. Dankzij onze hoogwaardige technologie zijn deze schuifdeuren gemakkelijk te gebruiken en moeiteloos te onderhouden. De productie van deze serie schuifdeuren is zeer snel, waardoor ze nog sneller geïnstalleerd kunnen worden dan vorige series.

Nieuwe SD7-schuifdeuren

Technische info en folder

[fusion_woo_shortcodes][product id=”” sku=”SD7″][/fusion_woo_shortcodes]

M-deuren

Koel- en vriesruimtes, keukens en winkels

 • Deur koelruimte KHO ®-M – temperatuur +0…+60 °C
 • Deur vriesruimte PHO®-M – temperatuur -25…-0 °C
 • Dubbele deur koelruimte KHPO®-M – temperatuur +0…+60 °C

M-deuren zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en zijn een kwaliteitsbewuste, professionele keuze

De M-deuren voldoen aan de hoogste veiligheids- en esthetische eisen. De voortdurende ontwikkeling van het product en de kwaliteit van onze diensten zijn naast aandacht voor het milieu de meest belangrijke aspecten voor het ontwikkelen en monitoren volgens gecertificeerde ISO 9001- en ISO 14001-kwaliteitsmanagementsystemen.

U kunt kiezen uit vier opties: de modellen A, B, C en E, elk voor verschillende doeleinden (zoals veiligheid, etc.)

Opbouw M-deur

M-deuren: gegalvaniseerde staalplaat met 0,6mm polyester coating aan de buitenkant en binnenkant, wat een bewezen extreem robuuste oplossing is. De deur heeft een dikte van 80mm, wat voldoende is voor koelers en vriezers.

Isolatiemateriaal is een stevig, dicht soort polyurethaan vrij van CFC/HCFC dat in de deur is geschuimd. Daardoor is de structuur erg sterk en licht. Deze deuren zijn een perfecte keuze voor langdurige en praktische oplossingen.

Het profielframe op de buitenkant bestaat uit gegalvaniseerd staal met 1,5 mm epoxypoedercoating. Het frame is ook beschikbaar in roestvrijstalen uitvoering. Staalplaat met witte polyester coating (RR110) en met magnetische rubberen afdichting zodat de deur altijd goed dicht blijft.

Voordelen

De M-deuren zijn ontworpen en geproduceerd om perfect in koel- en vriesruimtes te passen. Deuren voor vriesruimtes hebben een verwarmingskabel in de deurpost en een verzonken verwarmingsprofiel in de drempel.

De robuuste structuur en de gemakkelijk te vervangen onderdelen zijn wat M-deuren tot een langdurige oplossing maken wanneer u op zoek bent naar kwaliteit en duurzaamheid.

Extra’s

Deurblad is ook beschikbaar in roestvrij staal AISI 304 en indien nodig met gekleurd metalen blad.

S-deuren

Koel- en vriesruimtes, productiefaciliteiten, winkels

 • Deur koelruimte KHO®-S01 – temperatuur +0…+60 °C
 • Deur vriesruimte PHO®-S01 – temperatuur -40…-0 °C
 • Dubbele deur koelruimte KHPO®-S02 – temperatuur +0…+60 °C
 • Dubbele deur vriesruimte PHPO®-S02 – temperatuur -30…-0 °C

S01- en S02-deuren zijn ontworpen voor veeleisende omstandigheden.

De S01- en S02-deuren voldoen aan de hoogste veiligheids- en esthetische eisen. De voortdurende ontwikkeling van het product en de kwaliteit van onze diensten zijn naast aandacht voor het milieu de meest belangrijke aspecten voor het ontwikkelen en monitoren volgens gecertificeerde ISO 9001- en ISO 14001-kwaliteitsmanagementsystemen. U kunt kiezen uit enkele of dubbele deuren voor zowel koelruimtes als vriesruimtes.

Opbouw S01- en S02-deuren

S01- en S02-deuren: gegalvaniseerde staalplaat met 0,6mm polyester coating aan de buitenkant en binnenkant, wat een bewezen extreem robuuste oplossing is.

Deurblad beschikbaar met deurdiepte van 80mm, 100mm en 150mm, dus geschikt voor zeer lage temperaturen. Het isolatiemateriaal is een stevig, dicht soort polyurethaan vrij van CFC/HCFC dat in het deurblad is geschuimd. Accessoires worden geselecteerd om extreme temperaturen te weerstaan. Deze deuren zijn de ideale keuze wanneer u op zoek bent naar een praktisch onverwoestbare deur voor intensief gebruik.

Het profielframe dat op het oppervlak is bevestigd is gemaakt van 1,25mm roestvrij staal AISI 304. U kunt kiezen uit het B-model als standaard, dat op het oppervlak wordt geplaatst, of het A-model, welke in een opening in de muur wordt geplaatst. Staalplaat met witte polyester coating (RR110) is de standaard en de deur heeft afdichtingen van EPDM-rubber zodat hij altijd goed dicht blijft.

Voordelen

S01- en S02-deuren zijn ontworpen en geproduceerd om perfect in koel- en vriesruimtes te passen voor veeleisende omstandigheden. Deuren voor vriesruimtes hebben een verwarmingskabel in de deurpost en een verzonken verwarmingsprofiel in de drempel. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor verschillende doeleinden.

De robuuste structuur en de gemakkelijk te vervangen onderdelen zijn wat S01- en S02-deuren tot een langdurige oplossing maken wanneer u op zoek bent naar kwaliteit en duurzaamheid.

Extra’s

Deurblad is ook beschikbaar in roestvrij staal AISI 304 en indien nodig met gekleurd metalen blad.

T-deuren

Voor industriële niet-gekoelde verwerking en nevenfaciliteiten, voedingsmiddelensector

 • T1-deur voor verwerking en nevenfaciliteiten met één blad – Temp. +10…+60 °C
 • T3-deur voor verwerking en nevenfaciliteiten met twee bladen – Temp. +10…+60 °C

De T1- en T2-deuren zijn ontworpen voor plaatsen waar hoge hygiëne en corrosiebestendigheid belangrijk zijn.

De T-deuren voldoen aan de hoogste veiligheids- en esthetische eisen. De voortdurende ontwikkeling van het product en de kwaliteit van onze diensten zijn naast aandacht voor het milieu de meest belangrijke aspecten voor het ontwikkelen en monitoren volgens gecertificeerde ISO 9001- en ISO 14001-kwaliteitsmanagementsystemen. U kunt kiezen uit enkele of dubbele deur.

Opbouw T–deur

T-deuren: 65mm diepte met buitenkant en binnenkant van polyester, 0,6mm coating van gegalvaniseerde staalplaat, wat een bewezen extreem robuuste oplossing is.

Isolatiemateriaal is een stevig, dicht soort polyurethaan vrij van CFC/HCFC dat in de deur is geschuimd. Daardoor is de structuur erg sterk en licht. De deur is gemakkelijk schoon te houden. Deze deuren zijn een perfecte keuze voor langdurige en praktische oplossingen.

Het profielframe op de buitenkant bestaat uit gegalvaniseerde staalplaat met 1,25 mm polyester coating. Het frame is ook beschikbaar in roestvrijstalen uitvoering AISI 304. De diepte van het profiel is 68mm en wordt op de deur gehangen.

Staalplaat met witte polyester coating (RR110) en met rubberen afdichting zodat de deur altijd goed dicht blijft.

Voordelen

T-deuren zijn ontworpen en geproduceerd voor situaties waar hoge hygiëne en corrosiebestendigheid belangrijk zijn. De opbouw van de deurposten en het deurblad zijn gemakkelijk schoon te maken. De opbouw van T-deuren heeft geen holtes of groeven waar stof of bacteriën zich kunnen ophopen.

Er zijn opties beschikbaar voor veel verschillende doeleinden. Het robuuste ontwerp en de gemakkelijk te vervangen onderdelen zijn wat de T-deur tot een langdurige oplossing maakt wanneer u op zoek bent naar kwaliteit en duurzaamheid.

Extra’s

Deurblad is ook beschikbaar in roestvrij staal AISI 304 en indien nodig met gekleurd metalen blad.

SD–schuifdeuren

Koel- en vriesruimtes, productiefaciliteiten, winkels

Hoge kwaliteit hygiëne en functionaliteit, milieuvriendelijke oplossing

 • Deur voor koel-/vriesruimte, licht  – temp. -25…+60 °C
 • Deur voor koel-/vriesruimte, zwaar – temp. -50…+60 °C

Deze schuifdeuren maken het deurenaanbod van Porkka af en zijn ontworpen voor intensief gebruik.

SD-schuifdeuren voldoen aan hoge veiligheidseisen. De voortdurende ontwikkeling van het product en de kwaliteit van onze diensten zijn naast aandacht voor het milieu de meest belangrijke aspecten voor het ontwikkelen en monitoren volgens gecertificeerde ISO 9001- en ISO 14001-kwaliteitsmanagementsystemen. U kunt kiezen uit enkele of dubbele deur voor zowel koel- als vriesruimes.

Opbouw SD-schuifdeur

Gegarandeerd hygiënische structuur

SD-schuifdeuren voldoen aan de hoogste eisen voor hygiëne in de voedingsmiddelensector. De buitenkant en binnenkant zijn gemaakt van gladde staalplaat met polyester coating, waardoor ze gemakkelijk zijn te reinigen. In de opbouw en het ontwerp van de deuren zijn het aantal uitstekende delen tot een minimum beperkt, waardoor er zo weinig mogelijk stof en vuil wordt opgeslagen. Het isolatiemateriaal is een stevig en dicht soort polyurethaan vrij van CFC/HCFC dat in het deurblad is geschuimd.  U kunt kiezen uit accessoires voor omgevingen met lagere temperaturen. Deze deuren zijn de perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar een praktisch onverwoestbare deur voor intensief gebruik.

Functionele en energiezuinige details

SD-schuifdeuren hebben standaard wielen van polyurethaan met kogellagers. Met deze wielen beweegt de deur soepel en stil. De deuren voor vriesruimtes hebben verwarmingskabels in de deurpost om functioneren te verzekeren.

Snelle en veilige bediening

Het bedieningssysteem van de SD-schuifdeuren kent veel voordelen. De versnellings- en vertragingsfasen maken gebruik van geleidelijke snelheidsaanpassing waardoor de openingssnelheid ruim wordt verdubbeld. De snelle bediening is energiebesparend, omdat de deur een kortere periode open blijft. Dankzij de gecontroleerde bewegingen zijn de deuren gemakkelijk en licht om te gebruiken.

Voordelen

 • De aandrijving van de schuifdeuren maakt gebruik van een hygiënische band met inkepingen, geschikt voor voedselproductieprocessen. Met de band zijn snelle bewegingen mogelijk.
 • Geen glijmiddel nodig.
 • De handvatten zijn hygiënisch en ontworpen voor extra functionaliteit.
 • De standaard deurposten zijn gemaakt van roestvrije materialen.
 • Het bedieningspaneel hangt op werkhoogte op de muur naast de deur.
 • De deur heeft veelzijdige geautomatiseerde functies.
 • De geleiders en ophanging van het deurblad zijn gemakkelijk te installeren en verstellen

Veelzijdige accessoires voor verschillende doeleinden

Met de veelzijdige accessoires kunnen de SD-schuifdeuren aangepast worden volgens de wensen en eisen van de klant. Zo zijn er opties voor bediening via radar, radiogolven op afstand en inductielus. Ook beschikbaar zijn rails die op de muur kunnen worden bevestigd in plaats van de vloer, en een verwarmingsprofiel voor de drempel die wordt verzonken in de vloer.

Porkka verkoopvestigingen in Europa

Porkka Finland

Ravitie 3,
FI-15680 HOLLOLA
Telephone+358 20 5555 12
Fax+358 20 5555 497
contact@porkka.com
sales@porkka.com
spareparts@porkka.com
service@porkka.com
www.porkka.fi

Porkka Benelux

COOL EQUIPMENT
Ambachtsweg 32 – BE-9820 Merelbeke
T +32 (0)9 272 72 59
+32 (0)9 272 72 58
info@coolequipment.eu
BE0460.694.174
www.coolequipment.eu

Porkka Sweden

Colia Scandinavia AB
Bråtagatan 8A
619 33 TROSA
Tel: +46 156-67 57 00
info@colia.se
www.porkka.se
www.colia.se

Porkka Norway

Colia AS
Ringeriksveien 16
3414 Lierstranda, Norge
Tel +47 66 98 77 77
sales@porkka.no
spareparts@porkka.no
service@porkka.no
www.colia.no
www.porkka.no

Porkka U.K.

29B Greenhill Crescent,
Hertfordshire, WD18 8YB
Tel. +44 1923 233675
Fax+44 1923 805717
sales@porkka.co.uk
spareparts@porkka.co.uk
service@porkka.co.uk
www.porkka.co.uk

Central Europe, Asia, Middle East

Huurretie 13
33470 YLÖJÄRVI
Mob. +358 40 867 5700
Tel. +358 20 555 5309
centraleurope@porkka.com
spareparts@porkka.com
service@porkka.com

Porkka staat wereldwijd bekend om onze kwaliteit en betrouwbaarheid.

Porkka is een internationaal gerenommeerde Finse ontwerper en producent van professionele koelapparatuur.

Ons Porkka-assortiment omvat oplossingen en apparatuur voor de horeca, wetenschap en scheepvaart met betrekking tot vries-, gekoelde en verwarmde opslag van producten, alsmede specialistische diensten.

We bieden een uitgebreid aanbod aan koeloplossingen voor de scheepvaart, zoals opslagruimtes, werkbladen, deuren en ruimtes.

OOnze belangrijkste markten zijn te vinden in Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk, Midden- en Noord-Europa en Rusland, maar onze distributeurs zijn verspreid over de hele wereld.