Ontworpen om aan uw eisen te voldoen

De nieuwe UCR universele koelruimtes worden ontworpen voor elk doeleinde. De ruimtes worden door experts ontwikkeld en geproduceerd in de Porkka-fabriek in Finland, waar elke ruimte op maat gemaakt wordt naar de eisen van de klant. UCR-oplossingen zijn geschikt voor hoeken en ongelijke ruimtes – zelfs voor schuine plafonds.

Haal het beste uit uw installatieruimte

De UCR is op zijn best in veeleisende ruimtes: onder andere de draagconstructie en koelleidingen kunnen worden aangepast naar de eisen van de ruimte. De vriezerversie van de UCR, met dikke isolatie, werkt zelfs met een hoge gebruikstemperatuur.

Behaal meer koelcapaciteit met een extra koeleenheid

Beschikbaar als plug-inmodel. Met één krachtige koeleenheid kan de ruimte gekoeld worden tot 22 m3, maar voor grotere ruimtes kunnen extra koeleenheden worden geïnstalleerd.

De beste deuren voor uw project

De deuren voor UCR-eenheden kunnen worden geleverd met scharnieren of schuifmechanismen voor koel- en vriesruimtes. Deuren met dubbel blad zijn ook beschikbaar op aanvraag. Lees voor meer informatie onze technische datafolders voor deuren. De deuren worden gemaakt in dezelfde fabriek als muren en zijn ontworpen voor intensief gebruik.

Vraag de technische datafolder (PDF) aan

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message

  Please, verify you are not a bot, thank You.

  captcha

  Betrouwbaar en veilig

  De UCR’s van Porkka zijn een veilige keuze. Ze zijn ontworpen en geproduceerd voor zo weinig mogelijk onderhoud. Maar indien nodig is hulp altijd nabij.

  Goede beheersbaarheid van de levenscyclus

  Functionele koel- en vriesruimtes kunnen een belangrijk onderdeel vormen van het succes van uw bedrijf. De materialen die we gebruiken kunnen gerecycled worden en zijn zo milieuvriendelijk mogelijk. Meer dan 95% van ons product is recyclebaar.

  Drie temperaturen

  De UCR is beschikbaar met drie temperatuursstanden:

  • K | +2C… +12C
  • M | -2C… +5C
  • V | -22C… -18C

  Plug In –Cooling Unit

  Porkka Plug In Cooling units have been designed to be both powerful and energy efficient. Digital temperature displays have built-in high/low alarms which are both audible and visual. These can be connected via a volt-free relay to a building management system.

  Opties voor deuren

  De opties voor de UCR-deuren omvatten scharnieren of schuifmechanismen voor koel- en vriesruimtes. Deuren met dubbel blad zijn ook beschikbaar op aanvraag. Lees voor meer informatie onze technische datafolder voor deuren.

  Modulair kastsysteem

  De losse planken van het hygiënische kastsysteem kunnen worden gewassen met commerciële vaatwassers. Dankzij de afmetingen van de planken is altijd de maximale opslagruimte beschikbaar. Ons assortiment aan koel- en vriesruimtes biedt een breed scala aan keuzes voor verschillende eisen.

  Vloer en vloerverwarming

  De vriesruimtes van Porkka worden altijd geleverd met vloerverwarming zodat er geen vries- of vochtschade kan ontstaan aan de onderliggende structuur. Met een speciale inrichting kunnen koelruimtes ook worden geleverd zonder vloer, zodat heftrucks en rolkooien de ruimte kunnen betreden (zie technische data).

  Muur- en plafondelementen

  De UCR is opgebouwd uit modulaire panelen met mannelijke en vrouwelijke connectors, welke bevestigd zijn met excentrische sluitnokken voor algehele stevigheid.

  De zichtbare oppervlakken aan de buitenkant van de panelen hebben een coating van zink en roestvrij staal met polyester coating, wat als voedselveilig is geclassificeerd. Een roestvrij stalen oppervlak is ook mogelijk.

  Huurre iTOP

  De Huurre iTOP Service is een online toezichts- en controleservice voor koelapparatuur. We installeren de benodigde apparatuur in uw koelsysteem en leggen een verbinding met het Huurre Service Center.

  Porkka RHDS® hitteverwijderingssysteem op afstand

  Het RHDS-systeem is vergelijkbaar met de standaard eenheid van Porkka, maar dan met condensator voor vloeistoffen, hoofdtank en pomp. De leidingen van de koeleenheid worden aangesloten op een condensator op afstand.

  Aanpassingen

  De UCR-koel- en vriesruimtes kunnen worden aangepast naargelang uw eisen. De vorm van de ruimte, de plaatsing van de deur(en), afscheidingsmuren en de plaatsing van de koeleenheid zijn ontworpen om gemakkelijk te voldoen aan uw eisen. Met een afscheidingsmuur en twee verschillende koeleenheden kunnen we zelfs een gecombineerde koel- en vriesruimte maken.

  Bedieningseenheid

  De digitale temperatuurdisplay heeft een ingebouwd visueel en auditief alarm voor te hoge of lage temperaturen, welke via een voltvrij relais aan het managementsysteem van het pand kan worden gekoppeld.

  Porkka verkoopvestigingen in Europa

  Porkka Finland

  Ravitie 3,
  FI-15680 HOLLOLA
  Telephone+358 20 5555 12
  Fax+358 20 5555 497
  contact@porkka.com
  sales@porkka.com
  spareparts@porkka.com
  service@porkka.com
  www.porkka.fi

  Porkka Benelux

  COOL EQUIPMENT
  Ambachtsweg 32 – BE-9820 Merelbeke
  T +32 (0)9 272 72 59
  +32 (0)9 272 72 58
  info@coolequipment.eu
  BE0460.694.174
  www.coolequipment.eu

  Porkka Sweden

  Colia Scandinavia AB
  Bråtagatan 8A
  619 33 TROSA
  Tel: +46 156-67 57 00
  info@colia.se
  www.porkka.se
  www.colia.se

  Porkka Norway

  Colia AS
  Ringeriksveien 16
  3414 Lierstranda, Norge
  Tel +47 66 98 77 77
  sales@porkka.no
  spareparts@porkka.no
  service@porkka.no
  www.colia.no
  www.porkka.no

  Porkka U.K.

  29B Greenhill Crescent,
  Hertfordshire, WD18 8YB
  Tel. +44 1923 233675
  Fax+44 1923 805717
  sales@porkka.co.uk
  spareparts@porkka.co.uk
  service@porkka.co.uk
  www.porkka.co.uk

  Central Europe, Asia, Middle East

  Huurretie 13
  33470 YLÖJÄRVI
  Mob. +358 40 867 5700
  Tel. +358 20 555 5309
  centraleurope@porkka.com
  spareparts@porkka.com
  service@porkka.com