Porkka heeft een nieuwe, unieke SD7-schuifdeurserie ontwikkeld. Deze nieuwe producten zijn ontworpen om aan de belangen van onze klanten te voldoen. De nieuwe SD7-serie biedt veilige, energiezuinige schuifdeuren van de derde generatie, met hoogwaardige kenmerken en aantrekkelijke prijzen en gebruikskosten.

De duurzaamheid van de deuren is van een uniek hoog niveau. De deuren zijn getest met meer dan 250.000 keer openen en sluiten over een periode van 10 jaar in een magazijn met zeven dagen per week, 24 uur per dag vrachtwagenverkeer.

De nieuwe generatie SD7 voldoet perfect aan de eisen van de klant en met de nieuwe innovaties zijn deze schuifdeuren één van de beste deuren voor koelruimtes. – Petteri Piirto, Business Line Manager

De beveiligingseigenschappen van de deuren zijn wezenlijke verbeteringen vergeleken met voorgaande versies. In deze automatische deuren biedt de dubbele obstakeldetectie twee keer zoveel veiligheid. Hierdoor ziet de deur altijd alle obstakels in de deuropening. Het lichtgordijn van de nieuwe deuren is ook verbeterd, en daarnaast is het onderliggende automatische detectiesysteem geautomatiseerd. Indien het lichtgordijn kapot gaat, blijft de deur werken, want de koppeldetectie fungeert in dat geval als back-up.

In de materialen en bediening van de automatische deuren wordt nieuwe technologie en eigenschappen gebruikt. Het geoptimaliseerde aluminium profiel dient als geïntegreerde thermische sluier aan de binnenkant en overlayprofiel op de plint, waardoor onderhoudswerkzaamheden aan de hittebekabeling nog nooit zo gemakkelijk waren. Daarnaast heeft de deur een nieuwe dubbele sluiting die kan worden gebruikt om de vastheid van de deur te vergroten. Maar we zijn ook in staat geweest de frictie tussen de seal en de plint te verminderen, waardoor het significant lichter wordt om de deur te gebruiken.

Het SD7 200-deurblad heeft een maximaal gewicht van 200 kg, en een openingsbreedte van 900-2000 mm x hoogte van 1800-2500 mm. Het SD7 400-deurblad heeft een maximaal gewicht van 400 kg, en een openingsbreedte van 1200-4000 mm x hoogte van 1800-4000 mm.

De SD7-schuifdeur is nu beschikbaar met een standaard levertijd van 3-4 weken.

Zie technische informatie en download PDF

[fusion_woo_shortcodes][product id=”” sku=”SD7″][/fusion_woo_shortcodes]